"Bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud".


Andagt af Egon Jensen.
30. april 2009.

I Filipperbrevet kap. 4, vers 6, læser vi: ”Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud, i bøn og påkaldelse med tak.”

Her stod: ”vær ikke bekymrede for noget” – er det ikke ofte sådan fat med dig, at du har så mange bekymringer; hvordan skal jeg få økonomien til at hænge sammen? Hvordan skal det gå i fremtiden? Hvordan skal jeg klare mit arbejde? Hvordan skal dette og alt det andet gøres?

Ja, du er ved at drukne i alle dine bekymringer, du er ikke glad og du oplever, at din frimodighed bliver mindre og mindre. Ja, den ligefrem kvæles under alle dine bekymringer. Du er ved at køre træt. Så prøv at lade dette vers fra Filipperbrevet få lov at tale til dig nu.

Vær ikke bekymret, men, vend dit blik mod Jesus. Se, hvad du ejer i Ham! Vælt så alle dine bekymringer over på Ham og lad alle dine ønsker komme frem for Jesus.

Det er vigtigt, at du får dit blik vendt mod Jesus – bort fra dig selv, om du vil blive bevaret gennem livet og igen blive glad i Jesus. Satan vil gerne sende mange bekymringer ind i dit liv, så det bliver det der optager dig, frem for at du kommer til, at leve endnu nærmere Jesus.

Jesus har givet os mennesker mange herlige løfter om bøn og derfor får du lov til at komme frem for Ham, med alt hvad der ligger dig på hjerte og Han vil høre dig. Træng derfor frem for Herrens trone i bøn, og du vil erfare, at løfterne holder.